Om os

Horsens Portservice er et nyopstartet firma, dog med mere end 12 års erfaring i branchen. Vi har sans for kvalitet og tilfredse kunder, er dét vi altid satser på. Vi forhandler europæiske kvalitets porte til altid skarpe priser.

Alle vores porte er CE og ISO 9001 godkendte

Hvis du brænder inde med spørgsmål til os eller blot ønsker et godt tilbud, så tøv ikke med kontakte os allerede nu på: tlf. 2088 7964 eller info@horsensportservice.dk

Der tilbydes altid et gratis kundebesøg når det passer dig.

Garageporte

For at vi er sikre på, at vi matcher jeres ønsker og behov, tilbyder vi altid kundebesøg og opmåling, således at vi sammen finder den perfekte port løsning.

Vi forhandler kvalitets garageporte af mærket Condoor. Vi tilbyder, opmåling, rådgivning, montage af port og automatik.

Vi kan selvfølgelig også fjerne og bortskaffe den eksisterende port

Så kort sagt, skal du ha’ ny port, så ring allerede i dag for et uforpligtende tilbud.

Portservice

Vi tilbyder alle former for portservice, både til industri og private. Vi laver det årlige lovpligtige eftersyn, samt alle typer for reparationer, både på port og automatik.

Industri

Alt indenfor industriservice og det lovpligtige eftersyn udføres altid iflg. Arbejdstilsynets bekendtgørelse nr. 612 af 25. juni 2008.

Private

Vi laver alt indenfor service og reparationer af porte hos private. Det gælder både på port og automatik. Ingen opgaver er for store eller for små.

Ring og hør nærmere på tlf. 2088 7964 eller send mail til info@horsensportservice.dk

https://www.horsensportservice.dk/
https://www.horsensportservice.dk/
https://www.horsensportservice.dk/