Garageportautomatik

Tormatic Garageportåbner – Kvalitet der overbeviser!

Horsens Portservice er leveringsdygtige i et pålideligt program med portautomatikker i forskellige varianter. Et velassorteret tilbehørsprogram med fjernbetjeninger med mulighed for tilknytning af flere porte på samme sender, kodeåbnere, fotoceller, nøgle- samt betjeningskontakter mv. er med til at sikre en optimal komfort når du skal betjene din port.

Vores porte med el-drift leveres iht. EU-maskindirektivet og er af mærket med CE. Der forefindes naturligvis den lovpligtige konformitetserklæring til dokumentation for at nedenstående typer portautomatik er testet og godkendt til vore ledhejseporte.

Samtlige af vores automatikker er udstyret med en sikkerhedsforanstaltning der bevirker, at automatikken reverserer såfremt den støder mod noget under drift, og er ydermere udført med blød start/stop, som giver en jævn og smidig åbning/lukning af din port.

Tormatic sætter focus på energi og miljø

Sæt nye standarder og spar penge. At spare på energien og beskytte miljøet er som aldrig før blevet et vigtigt tema. På de nyudviklede NRG modeller har det været muligt at sænke forbruget i standby til under 0,5 Watt. Sådan sparer du på strømudgiften og skåner samtidigt miljøet.

Garanti

Tormatic garageportautomatik leveres med 5 års garanti.*

*Gælder for mekanik, motor og styring.

smartGarage APP tormatic Novoferm

Med en nyudviklet app kan du nu betjene din garageport både ude og hjemme via mobiltelefonen. SmartGarage App er en enkel og komfortabel løsning til at kontrollere og styre din garageport, uanset hvor i verden du befinder dig – informationen mellem mobiltelefon og garageport overføres nemlig direkte via internettet.

SmartGarage App fås til alle Tormatic Novoferm garageport-åbnere fra årg. 2016, og har du andre former for sendere installeret, kan disse anvendes helt som sædvanligt, så du til enhver tid selv vælger, hvordan du vil betjene din port.