Hurtigporte

NovoSpeed hurtigporte

Hurtigporte åbner og lukker hurtigt og effektivt og sørger ud over optimerede processer og logistik for konstant temperatur i produktions- og lagerhaller. Novoferm tilbyder et bredt program af hurtigporte alle miljøer og med mange tilvalgs muligheder. Novoferm hurtigporte forbedrer arbejdsmiljøet og er energibesparende.

Portene findes i flere forskellige modeller. Fælles for modellerne er, at portdugen er fremstillet i kraftig pvc, ofte med et transparent lysbånd placeret i øjenhøjde. Driftsøkonomien på en hurtigport er utrolig god og 100.000 åbninger uden problemer er ikke usædvanligt.

Hurtigporten kan komme op på en åbningshastighed på 2,0 meter pr. sekund. Den høje åbningshastighed tillader kørende trafik at passere uden ventetid og som oftest er porten forsynet med automatisk lukkefunktion. Porten kan betjenes med trykknap, radioudstyr, trækkontakter, radar eller induktionssløjfe i gulvet.

NovoSpeed ALU R – Hurtigport i anodiseret aluminium

NovoSpeed Alu R er isoleret, indbrudshæmmende og – i modsætning til almindelige kommercielle porte – utrolig hurtig. En kombination med en hurtigport er ikke længere nødvendig. Der kræves kun en port til at opfylde behovene ved effektiv logistik med et minimum af varmetab og uden unødige stop i arbejdsprocesser.

Portene har en åbningshastighed på 1 meter/sekund og lukkehastighed på 0,7 meter/sekund, og den kan installeres såvel indvendigt som udvendigt på bygningen. Porten er modstandsdygtig over for vind op til 8 Beaufort (EN12424). Porten udføres på specialmål indtil maksimal BxH: 5000×5000 mm/25 m2.

https://www.horsensportservice.dk/