Industriporte

AS40 & S40 – Til intensivt dagligt brug

Horsens Portservice leverer ledhejseporte med baggrund i vor mangeårige erfaring. Vore porte tilpasses altid efter mål og individuelle specifikationer. Man kan derfor vælge imellem et utal af design, størrelser, farver samt beslagtyper. Portene er opbygget af sandwich paneler i enten anodiseret aluminium, model: AS40/ALU, eller galvaniseret og lakeret stål model: S40, S80 TERMO samt DesignLine. Ledhejseporte med et højt isoleringsniveau takket være en kombination af det isolerede panels konstruktion og den specielt udviklede tætning mellem sektionerne. En stærk og optimalt isoleret port med en lang levetid og få vedligeholdelsesomkostninger.

S80 (TERMO) – Optimal isoleret kvalitetsløsning

Ledhejseporte udviklet for at imødekomme krav fra lovgivningen om at forbedre miljøet i vores bygninger. S80 er en ledhejseport med termo sektioner isoleret med 80 mm freon-fri polyuretan hårdtskum. Varmeisolering iht. EN12428: U = 0,27 W/m2 K, hvilket garanterer en stærk og optimalt isoleret port med en lang levetid og få vedligeholdelsesomkostninger. Ønskes lysgennemgang kan modellen bl.a. kombineres med A80 lysbånd med rammer fremstillet i anodiseret aluminium og ruder i firedobbelt akryl. Vi ser en betydelig stigning i brugen af vores ​​80 mm panel på tværs af alle industrielle formål.

https://www.horsensportservice.dk/

Design-Line – Højisolerede ledhejseporte i overensstemmelse med de nyeste trends og stilarter

Er du på udkig efter en industriport med et udseende der er specielt, anderledes og elegant skal du overveje vores Design-Line serie. Ledhejseportene har et højt isoleringsniveau takket være en kombination af det isolerede panels konstruktion og den specielt udviklede tætning mellem sektionerne. Ståloverfladen af 40 mm tykke sandwichpaneler, der anvendes i denne serie, er tilgængelig i forskellige designs: Umbra, Antra og Nature. Hver med sin egen karakter. Fra moderne og trendy til naturlig og tidløs.

ALUGLAS/A40 – Panorama udsyn med maksimal lysgennemgang

En robust, pålidelig og holdbar ledhejseport i aluminium med mange variationsmuligheder. Ledhejseporte, der er specielt velegnet til steder, hvor kriteriet er porte med funktionelle egenskaber og samtidig et ønske om en facade med panorama udsyn med maksimal lysgennemgang.

De specielt udviklede aluminiumsprofiler baner vejen for et utal af muligheder og design. Portbladet er fremstillet af robuste aluminiumsprofiler der tilpasses efter kundens ønsker/behov. Kan udføres med akryl ruder med op til 3 lag akryl, slagfast polycarbonat, enkeltlags sikkerhedsglas, isolerede sandwichfyldninger samt perforerede fyldninger. Sektionerne (rammer såvel som fyldninger) kan lakeres i specialfarve efter ønske.

A40 & S40 Sprint hurtigkørende ledhejseport

Vi er glade for at præsentere det seneste produkt i vores sortiment. En hurtigkørende ledhejseport. En kombination med en hurtigport er ikke længere nødvendig. Der kræves kun en port til at opfylde behovene ved effektiv logistik med et minimum af varmetab og uden unødige stop i arbejdsprocesser.

Porten er udført med frekvensstyret motor med en åbningshastighed på op til 1 meter/sekund, hvilket er op til 5 gange hurtigere end en traditionel ledhejseport. Porten udføres på specialmål indtil maksimal BxH: 5000×5000 mm.

Porten findes i to modeller:

S40 Sprint

Ledhejseport opbygget i isolerede sandwich paneler i standard farven gråhvid svarende til RAL9002. Panelerne er 366 mm i højden og succopræget på udvendig side. På indvendig side er panelerne glatte og udført med vandrette profileringer. Kan kombineres med lysbånd, type: A40, udført med ramme i en anodiseret aluminiumsprofil. Porten kan naturligvis lakeres i enhver RAL eller NCS farve efter anmodning.  En fornem port der med sin enkle og stilsikre fremtoning passer ind i ethvert byggeri.

A40 Sprint

Ledhejseport fremstillet af robuste aluminiumsprofiler der tilpasses efter kundens ønsker/behov. Sektionshøjden er 370 mm og kan udføres med 21 mm dobbelte akryl ruder, enkeltlags akryl, slagfast polycarbonat, enkeltlags sikkerhedsglas, 21 mm isolerede sandwichfyldninger samt perforerede fyldninger. Sektionerne (rammer såvel som fyldninger) kan lakeres i specialfarve efter ønske.

  • Åbningshastighed op til 1000 mm pr. sekund. Lukkehastighed ca. 500 mm pr. sekund.
  • Dobbelte portruller og sidehængsler sikrer stabilitet og lang levetid.
  • Stabilt fjedersystem med 1 1/4″ fjederaksel.
  • Torsionsfjedre som standard er dimensioneret til 50.000 åbninger.
  • Fjedersystem formonteret på bom for hurtig og nem installation.
  • Frekvensstyret motor med soft start og stop.
  • Fotocellegardin for optimal sikkerhed.
  • Returtræk.
  • Tilbydes med 3 forskellige skinnesystemer for optimal udnyttelse af overhøjde.

SE A40 Sprint I FUNKTION: klik her

https://www.horsensportservice.dk/

Logistikporte for optimering af rumudnyttelse og lagerplads

Der anvendes altid ledhejseporte i forbindelse med læsseramper og sluseanlæg. De mange porte (f.eks. i distributionscentre) og deres meget hyppige brug, stiller ekstra store krav til kvaliteten af både de anvendte materialer og ledhejseportenes drift. Vores specialudviklede dockport er konstrueret på en sådan måde, at den opfylder disse ekstreme krav. Takket være den godt gennemtænkte konstruktion er porten mindre følsom for slid end en standard ledhejseport. Desuden er dockporten modulær opbygget, så nødvendig vedligeholdelse kan udføres hurtigere.

Dockportens tekniske konstruktion garanterer væsentlig lavere vedligeholdelsesomkostninger. Dockporte leveres med beslag typerne: ‘vertikalt løft’ eller ‘højt løft’, hvilket medfører at portene kommer så tæt på loft og væg som muligt. De er som standard konstrueret med bom, som fjedrene er fastgjorte til. Naturligvis med indvendig wireføring (obligatorisk for CE-standard).

XXL Ledhejseporte – Konstrureret til store portåbninger

Ledhejseportens størrelse og vægt stiller høje krav til materialet. Vores XXL-ledhejseporte er specifikt konstrueret til anvendelser op til en bredde på 12 meter (maks. 12×6 meter til maks. 9×8 meter). For at forhindre at sektionerne bøjer, udføres de med vindforstærkning på portbladet (CMV).

På grund af konstruktionens kompleksitet er det nødvendigt at beregne størrelsen på hver XXL-ledhejseport individuelt. Resultatet er en skræddersyet, sikker og holdbar XXL-ledhejseport.